Postal address
Postbus 132, 4530 AC Terneuzen

Visitors address
Schelpenpad 2, 4531 PD Terneuzen, Nederland.

Tel: +31 (0) 115 647400, Fax: +31 (0) 115 647500
E-mail: port@zeeland-seaports.com  www.zeeland-seaports.com

 

Valuepark Terneuzen

 

Valuepark Terneuzen is een joint venture tussen Zeeland Seaports en chemisch concern Dow Benelux. Het valuepark is de ideale locatie voor chemische productie en distributie. En daarmee de perfecte uitvalsbasis om de hedendaagse Europese markt te betreden of te vergroten.

 

Centraal gelegen aan de Westerschelde, tussen de havens van Antwerpen en Rotterdam, biedt de haven van Terneuzen de producent van chemische producten uitstekende faciliteiten tegen gunstige kosten. Een uitgebreid netwerk van (spoor)wegen, binnenvaartwegen geven samen met de diepzeehavens van Zeeland Seaports, directe toegang tot de meest belangrijke markten van vraag en aanbod. Ook biedt Valuepark Terneuzen grote mogelijkheden voor kansrijke samenwerkingsverbanden. Optimaal gebruik maken van de synergie tussen alle partijen staat daarbij voorop.

 

Contact

 

Op dit moment heeft Valuepark Terneuzen nog de beschikking over 80 hectare uit te geven grond. Voor meer informatie kunt u kijken op www.vpterneuzen.com. U kunt natuurlijk ook direct contact opnemen met onze afdeling Commerciële Zaken, tel. +31 115 647 400.