Postal address
Postbus 132, 4530 AC Terneuzen

Visitors address
Schelpenpad 2, 4531 PD Terneuzen, Nederland.

Tel: +31 (0) 115 647400, Fax: +31 (0) 115 647500
E-mail: port@zeeland-seaports.com  www.zeeland-seaports.com

 

Flushing Service Park is een nieuw te ontwikkelen industrieel bedrijventerrein in de haven van Vlissingen en is een joint venture van Zeeland Seaports en AMinvest (eigendom van Euro-Rijn Kenick Group en Van Uden Group).

 

Het 27-hectare grote 'droge' bedrijventerrein biedt kavels voor bedrijven die op zoek zijn  mogelijkheden te maximaliseren in een ongeëvenaarde strategische ligging. De kavels kunnen worden uitgegeven aan bedrijven in volle eigendom of lease. Plot maten zijn flexibel.


Flushing Service Park biedt een gemakkelijke toegang tot de snelwegen, ruimte voor groei en een locatie midden in het hart van de haven van Vlissingen van Zeeland Seaports. Deze snel groeiende industriële zone heeft zich goed ontwikkeld met vele grote en betrouwbare spelers in diverse sectoren met inbegrip van breakbulk, offshore en vloeibare bulkgoederen. Zeeland Seaports biedt vele voordelen voor de goederenbehandeling, die directe toegang tot open zee, een 16,5 meter diepgang, filevrije verbindingen met het achterland en gespecialiseerde terminals bevatten. Het havenbedrijf is verantwoordelijk voor de economische ontwikkeling, het beheer en de promotie van het havengebied en het optimaliseren van de lokale zakelijke relaties.

 

In het hart van de haven

Zeeland Seaports is de thuisbasis voor meer dan 200 logistieke en industriële bedrijven. Een toenemend aantal grote spelers zien de grote diepgang van de zeehaven van Vlissingen als hun sterkste schakel aan wereldwijde klanten. Ondanks het ongunstige economische klimaat, kozen juist meerdere ondernemingen deze periode om te investeren in de toekomst bij Zeeland Seaports. Vanaf de drukke Noordzee scheepvaartroutes, vereisen schepen  slechts een uur varen om hun ligplaats te bereiken.

Flushing Service Park biedt een ongeëvenaarde combinatie van een zeehaven locatie, trimodale verbindingen met het achterland en kostenefficiëntie. Er is een eerste klas wegennet met toegang tot de snelweg in slechts enkele minuten. Daarnaast is er een uitgebreid spoorwegennet in de hele haven, plus uitstekende binnenvaart en shortsea-verbindingen.

 

Win-win

De provincie Zeeland is beroemd om zijn hardwerkende en goed geschoolde inwoners die een solide arbeidsethos handhaven. Daarnaast is de arbeidswetgeving in Nederland flexibel. Samenwerking met bedrijven in de havens is voor Zeeland Seaports een van de speerpunten voor een win-win situatie. Het partnerschap biedt de juiste zakelijke voorwaarden om bedrijven te helpen en te behouden in de sterk concurrerende markt van overslag. Zeeland Seaports heeft een schaars goed: ruimte om te groeien.

Naastgelegen bedrijven van Flushing Service Park zijn:

  • Damen Shipyards
  • Heerema Fabrication Group
  • Kloosterboer
  • Cobelfret
  • Ovet
  • Supermaritime
  • Verbrugge Terminals
  • Vopak
  • Zeeland Refinery