Postal address
Postbus 132, 4530 AC Terneuzen

Visitors address
Schelpenpad 2, 4531 PD Terneuzen, Nederland.

Tel: +31 (0) 115 647400, Fax: +31 (0) 115 647500
E-mail: port@zeeland-seaports.com  www.zeeland-seaports.com

 

Roelf H. de Boer

 

Roelf H. de Boer (1949) begon zijn loopbaan bij Nedlloyd in de scheepvaart. Na een aantal directiefuncties bekleed te hebben bij verschillende logistieke dienstverleners, werd hij in 2002 benoemd tot voorzitter van de KvK in Rotterdam. Later dat jaar volgde zijn benoeming tot minister van Verkeer & Waterstaat in Balkenende 1. Na die periode was hij ondermeer commissaris bij het Havenbedrijf Rotterdam en voorzitter van Deltalinqs en wethouder in Rotterdam voor de Haven, Economie en Milieu.

 

Gerard van Harten

 

Gerard van Harten is de ex-voorzitter van de Raad van Bestuur van DOW Benelux BV. In zijn loopbaan heeft hij vele aspecten van het bedrijf lerenkennen, waaronder een verblijf van zes jaar in de USA. Hij was onder meer verantwoordelijk voor de mondiale operationele activiteiten van Dow's Hydrocarbon business en de Europese operaties. Momenteel is Van Harten boegbeeld van de Topsector Chemie en voorzitter van de Raad van Commissarissen van Dow Benelux BV. 

 

Guillaume Jetten

 

Guillaume Jetten is zelfstandig ondernemer en investeerder. Tevens is hij lid van de Raad van Commissarissen en voorzitter van de Auditcommissie van Stichting Woonbron en lid van de Raad van Toezicht en voorzitter van de Auditcommissie van Albert Schweitzer ziekenhuis. Als CFO was de heer Jetten werkzaam bij Galapagos NV, SDU Holding BV en Wolters Kluwer Health in de Verenigde Staten. Jetten heeft Bedrijfseconomie gestudeerd en is Registeraccountant.

 

 

Naar organisatie