Postal address
Postbus 132, 4530 AC Terneuzen

Visitors address
Schelpenpad 2, 4531 PD Terneuzen, Nederland.

Tel: +31 (0) 115 647400, Fax: +31 (0) 115 647500
E-mail: port@zeeland-seaports.com  www.zeeland-seaports.com

 

Industrie

 

Voor industriële bedrijven vormt de ligging aan diep vaarwater een belangrijke aantrekkingskracht van de Zeeuwse havens. Naast natuurlijk de uitstekende achterlandverbindingen via water, weg en spoor. Het zijn pluspunten die zorgen voor kosteneffectief transport van grondstoffen en (eind)producten.

 

Vlissingen

 

De haven van Vlissingen is een ideale locatie voor bedrijven die grote hoeveelheden grondstoffen nodig hebben voor hun productieproces en die voor de aanvoer van grondstoffen afhankelijk zijn van het water. Ook is er voldoende ruimte voor productie en opslag van eindproducten. Het havengebied huisvest daardoor uiteenlopende industriële activiteiten. Bovendien is het ideaal ingericht voor transport van goederen via water, weg en spoor.

 

Terneuzen

 

Terneuzen heeft in de Kanaalzone en rondom de Braakmanhaven diepwaterligplaatsen, ruimte, infrastructuur en ondersteunende diensten van topkwaliteit. Daarom is het gebied aantrekkelijk voor diverse industriële activiteiten. Niet voor niets is Terneuzen de thuisbasis voor Dow Benelux, de grootste productielocatie van chemieconcern Dow buiten de Verenigde Staten.

 

Een overzicht van alle bedrijven in de Zeeuwse havens is binnenkort te vinden in de bedrijvengids.

 

Zaken doen met Zeeland Seaports? Kijk op onze speciale business site.