Postal address
Postbus 132, 4530 AC Terneuzen

Visitors address
Schelpenpad 2, 4531 PD Terneuzen, Nederland.

Tel: +31 (0) 115 647400, Fax: +31 (0) 115 647500
E-mail: port@zeeland-seaports.com  www.zeeland-seaports.com

 

Stremming Sluis Terneuzen

09-08-2017

Rijkswaterstaat werkt vanaf zaterdag 19 augustus tot en met vrijdag 1 september aan de noordbrug van de Oostsluis in Terneuzen. De werkzaamheden zorgen in deze periode voor ernstige verkeershinder op het sluizencomplex. Rijkswaterstaat stelt een omleiding in.


Aannemer Hollandia Services voert van 19 augustus tot en met 1 september werkzaamheden uit aan de schelp van de brug. Dit onderdeel zorgt voor de vergrendeling van de brug. Tijdens de gehele uitvoeringsperiode moet de noordbrug omhoog staan, waardoor er geen verkeer over de brug mogelijk is. Op momenten dat er scheepvaart de sluis invaart vanaf de kanaalzijde, staan beide bruggen van de Oostsluis omhoog. Wegverkeer kan op deze momenten niet passeren.


Omleiding   

Vanwege de ernstige verkeershinder die dit werk veroorzaakt, adviseert Rijkswaterstaat weggebruikers met klem om in de periode van 19 augustus tot en met 1 september het sluizencomplex te mijden. Verkeer wordt omgeleid via de Sluiskiltunnel en/of Sluiskilbrug door middel van borden. Voor (brom)fietsers en voetgangers geldt dat zij moeten wachten tot de zuidbrug, wanneer deze omhoog staat, weer beschikbaar is. Dit kan zorgen voor 10-15 minuten vertraging. Het is niet mogelijk om de sluis te passeren via een van de sluisdeuren.


Lees de meest actuele informatie op de website van Rijkswaterstaat.
Naar nieuwsarchief

Nieuws

Meer berichten >>